La ce trebuie să fii atent atunci când cauți un partener pentru dezvoltarea unui magazin online Magento

Crearea de site-uri Magento nu e pentru oricine. Discutăm despre magazine online care trebuie nu doar să arate bine, trebuie să fie și 100% funcționale.

În ultimii ani în România s-a dezvoltat fantastic de mult sfera aceasta a online-ului și au apărut tot mai multe magazine care vor să facă comerț virtual.

Românii se obișnuiesc încet încet cu conceptul de cumpărături pe net și devin din ce în ce mai activi în această sferă. Odată cu dezvoltarea internetului, cu schimbarea mentalității românilor, cu apariția a tot mai multe magazine online au apărut și foarte multe firme care se ocupă de web design și de crearea de site-uri Magento. Majoritatea magazinelor online rulează pe platforma numită Magento.

Dacă te bate și pe tine gândul să pornești în această aventură a online-ului și să deschizi un magazin, trebuie să fii foarte atent pe cine alegi să ți-l construiască pentru că după cum spuneam mai sus, firmele de webdesign s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie și nu toate sunt serioase.

Din punctul meu de vedere, există câteva lucruri la care trebuie să fii atent atunci când alegi partenerul pentru dezvoltarea unui magazin Magento și veți vedea imediat care sunt acestea.

La ce trebuie să fii atent atunci când cauți un partener pentru dezvoltarea unui magazin online Magento

  1. Consultanța e foarte importantă. Îți dai seama imediat cine este serios și cine nu în această sferă a dezvoltatorilor web. Cei care-ți vor oferi consultanță multă și gratuită sunt de obicei serioși.
  2. Designul trebuie să fie de top. Aici te va ajuta foarte mult portofoliul companiei cu care vrei să lucrezi pentru dezvoltarea magazinului online Magento. Profesionalismul este inconfundabil.
  3. La final, trebuie să fie 100% funcțional. E recomandat să lucrezi cu o firmă de webdesign care la final chiar garantează funcționalitatea altfel nu are rost. Mare atenție la detaliile in contract.

Per total, trebuie să cauți o firmă de webdesign capabilă să îți aducă la viață un magazin online Magento de foarte bună calitate, sau mai bine zis la un raport calitate-preț excelent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.