I-am băgat deștu

De multe ori rămân pur și simplu uimit după ce văd anumite clipuri pe YouTube. În trecut, consideram acest site ceva foarte mișto pentru că aveai posibilitatea să înveți lucruri noi prin intermediul clipurilor promovate, puteai să te uiți la un VLOG de calitate (erau vremurile în care nu orice puțoi cu bani de cameră video de la mami și tati se apuca de tras clipuri), era ceva interesant cu alte cuvinte. Ei bine, în ultimii ani, cel puțin pe România, s-a umplut de prostie și nu că și-ar fi dat Google interesul să o promoveze la greu, dar asta e țara. Cum sunt cetățenii, așa și clipurile lor.

Am dat peste clipul de mai jos în care un tip care ar semăna mai degrabă cu un scăpat de la Socola, a băgat deștu în zonele intime ale unei domnișoare, și apoi a lins-o, ca soluție pentru impotența de care omul suferea. Da, a violat o domnișoară cu degetul și cu limba. Cu fața aia. Da, și chestia asta apare pe YouTube și o țară întreagă se uită la ea și consideră că-i tare amuzantă. Eu stau și mă gândesc însă la drama trăită de acea domnișoară în urma acestui incident. Deci așa ceva? Să mergi pe stradă și să te trezești că-ți bagă degetul în chiloți un asemenea specimen?

Aveți și voi clipul mai jos, în cazul în care aveți chef să vedeți idioțenia întruchipată atât în materie de personaj, cât și în materie de clip, de tip de clip postat pe YouTube că până la urmă acesta este genul de conținut care atrage vizualizări ca un magnet. Asta e, trebuie să ne obișnuim cu ideea că suntem o țară de proști.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.