Dezamăgit de Plantronics Explorer 500

După ce mi-a căzut pe jos casa Bluetooth Plantronics Voyager Edge și s-a stricat microfonul, am zis să cumpăr altă cască. Am încercat să o repar și nu m-a băgat niciun service în seamă. Ori nu au vrut din cauza faptului că era migala mare ori s-au ferit să-și afișeze incompetența. În fine. Și mi-am luat o altă cască tot de la Plantronics, un Explorer 500 care a costat undeva la 215 lei. Am cumpărat-o de la Altex și am zis că e ceva tot de calitate, am fost foarte mulțumit de Voyager Edge.

Ei bine, nu pot spune același lucru despre Plantronics Explorer 500. Știu, casca asta costă de peste 2 ori mai puțin decât Voyager Edge, însă aveți răbdare, veți înțelege la ce mă refer imediat. În primul rând, pe cutie și pe site-ul lor scrie că bateria ține 7 ore de convorbire. De când am casca asta de vreo lună să zic, mai mult de 3-4 ore nu a ținut niciodată. Nu știu dacă am nimerit eu un produs defect sau dacă e reclamă mincinoasă dar am să mă interesez pe forumuri.

În al doilea rând casca asta nu anulează deloc zgomotele de fundal. De fiecare dată când vorbesc cu cineva și sunt pe stradă, oamenii se plâng de faptul că pe mine mă aud foarte nașpa din pricina zgomotului. Nu înțeleg cum poate o cască de 215 lei să se audă atât de prost? Când e liniște în jur totul e perfect, însă dacă o folosesc pe străzi aglomerate începe distracția. Și nu-mi place nici modul în care se încarcă casca asta, e un cablu USB foarte scurt cauciucat. Revin cu detalii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.