Cum ar suna un Crăciun în Tenerife?

Se apropie sărbătorile de iarnă cu pași repezi. Doar câteva săptămâni ne mai despart de un Crăciun pe care toată lumea îl așteaptă pentru că discutăm despre o perioadă a anului specifică relaxării. Vin concediile la pachet cu această mare sărbătoarea creștinătății și majoritatea celor care nu doresc să rămână în țară în această perioadă au grijă să-și caute din timp soluții în străinătate. Se merge mult în Europa, în Austria în stațiunile montane de unde zăpada nu lipsește niciodată în luna decembrie, dar sunt foarte la modă și oferte sejur Tenerife, unde mai mult ca sigur vei avea parte de un Crăciun la pantaloni scurți. În Tenerife, luna decembrie vine cu o medie de temperatură de 17 grade Celsius.

Cum ar suna un Crăciun în Tenerife? Mie unul mi-ar place și cred că majoritatea celor care detestă frigul ar merge pe această variantă dacă ar știi dinainte că o vacanță Tenerife nu costă chiar atât de mult. Această destinație este renumită la nivel internațional și este asemănată cu o oază a luxului spaniol. Din punctul meu de vedere nu este chiar așa. Din contră, un sejur în Tenerife nu este genul de escapadă care să te bage în faliment. Și oricum, chiar dacă costurile sunt oarecum mai ridicate față de o vacanță obișnuită în alt colț de Europă, doar o dată e concediul de iarnă, nu? Eu cred că merită un mic efort suplimentar pentru a sărbători la 17 grade Celsius Nașterea Domnului.

Dacă stăm să ne uităm mai bine, există multe sugestii de călătorie pe net despre Tenerife ceea ce înseamnă că nu este o destinație chiar de lux. Se pare că mulți români o preferă atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară. Există destul de mult interes pentru Tenerife și chiar dacă discutăm despre o destinație destul de îndepărtată, în ultimii ani au început să apară tot mai multe companii aeriene low cost care au zboruri directe către acea parte a Spaniei. E destul de simplu să ajungi astăzi în Tenerife și acest lucru ar trebui să te ambiționeze și să te facă să îți dorești un sejur chiar de Crăciun la pantaloni și la mânecă scurtă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.