Ce aparat de luat tensiunea să cumpăr?

Trebuie să avem grijă de bunicii noștri. Nu știu câți dintre voi vă puteți lăuda că aveți încă bunicii alături de voi, însă eu unul mă consider un om norocos. Din păcate, nu există bătrânețe fără probleme de sănătate, bunicii mei au treabă cu tensiunea. E o boală specifică bătrâneții de care nu știu câți scapă dacă ajung pe la 80 de ani. Astfel, mă văd nevoit să caut un aparat de luat tensiunea pentru ei, nou, de calitate și nu prea știu ce să aleg. Pe piață am văzut că sunt multe modele și din păcate nu toate sunt de calitate. Dar e ceva normal pentru o țară ca România să nu existe calitate, nu? Haideți să vă arăt mai întâi spre ce anume doresc să mă îndrept eu, apoi dacă aveți și voi recomandări pentru tensiometre, le aștept în secțiunea de comentarii.

Eu unul am observat că tensiometrele SENDO sunt o idee mai sus pe scara calității. Îmi place faptul că producătorul este din Japonia, ceea ce înseamnă atât rezistență cât și precizie. Chiar doresc un tensiometru de calitate care să indice foarte precis valorile și care să nu se defecteze pentru că am de gând să cumpăr unul singur pentru ambii bunici. Apoi, mi-a sărit în ochi chestia cu garanția. În România, perioada de garanție pentru electronice este undeva la maxim 2 ani. Cei de la SEDNO se pare că sunt foarte siguri pe ceea ce fac și oferă 5 ani garanție. E o bilă albă pentru ei.

Cel mai mare avantaj pentru aceste tensiometre îl văd în modul de operare. Sunt gândite special pentru niște bătrâni care mai mult ca sigur au rămas în urmă cu tehnologia. Aceste aparate de măsurat tensiunea de la SENDO se operează foarte simplu, printr-un singur buton. Nu ai cum să încurci comenzile atât timp cât există un singur buton, nu? Cam acestea sunt motivele pentru care eu unul vreau să merg pe marca SENDO. Dacă aveți și voi ceva sugestii și/sau recomandări, le aștept în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.