O bilă neagră pentru Altex

După ce am lăudat Altex pe toate părțile, a venit și momentul să-i bârfim de rău. M-au surprins cu o chestie oarecum neplăcută. Au o ofertă atât online cât și în magazinele din orașe la ceva calculatoare. Una dintre acele oferte mi s-a părut și mie interesantă și eram gata, gata să fac o investiție de vreo 5000 de lei: 3000 unitatea + 2000 monitoarele. Ei bine, să vă zic de am renunțat.

Intru pe site să mă uit și eu la specificațiile acelei unități. Nu văd acolo scris modelul plăcii de bază și nici modelul exact de placă video. Zic ok, nu-i bai. În online e mult de muncă la aceste descrieri de produse și nu vreau să judec pe cei care se ocupă de această treabă. Zic să mă duc în oraș, la magazin, că sigur iau de acolo vreo foaie de la ei cu specificațiile complete.

Ei bine, surpriză. Ajung în magazin și omul de acolo zice că se uită pe site să-mi dea specificațiile. Da, pe site-ul pe care nu erau specificațiile de fapt. L-am întrebat de altă sursă de informație și mi-a zis că altceva nu are. Cum frate, tu vinzi calculatoare de 4000 de lei și nu știi ce au înăuntru? Pana mea mie mi-ar fi și rușine să lucrez într-un asemenea domeniu, să vină un client mai documentat și să-mi ceară o informație ușoară dar pe care eu să nu o cunosc.

Și uite așa am renunțat la ideea de a mai cheltui 5000 de lei cu Altex. Când or să învețe să ia lucrurile în serios atât în online cât și în magazinele din oraș, am să cumpăr de la ei. Până atunci lasă, că mai au și alte magazine online oferte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.