Cum să ții în frâu trigliceridele în 3 pași simpli

Cu toții avem probleme cu trigliceridele. Ce sunt acestea? Discutăm astăzi despre niște grăsimi formate din acizi grași, care se regăsesc în sânge sau în țesutul adipos. De fapt, 95% din grăsimea ajunsă în organism este sub formă de trigliceride. Nu există un tratament pentru trigliceride mărite în adevăratul sens al cuvântului, însă există câteva sfaturi care vă pot ajuta să le țineți în frâu și, bineînțeles, să vă recăpătați silueta în urma luptei cu kilogramele în plus.

Cum să ții în frâu trigliceridele în 3 pași simpli

  1. Adjuvantele. Ca să slăbești, ca să scazi nivelul trigliceridelor ai nevoie de adjuvante. Pe Herbahetica.RO veți găsi suplimente de genul COLESTERONAT sau ELIVO FORTE care vă vor ajuta în acest sens destul de mult. Știu că mulți nu doresc să ia suplimente, însă ele sunt chiar utile mai ales dacă sunteți genul de persoane care nu se împacă foarte bine cu dieta.
  2. Sportul. Ca să scapi de grăsime, ca să scazi nivelul trigliceridelor, trebuie să faci foarte multă mișcare. E nevoie de un efort fizic destul de intens de care știu că multă lume fuge. Din păcate, nu se poate altfel. Încă nu s-a inventat o metodă de a slăbi fără efort, fără sport. Și nu, doar adjuvantele nu vor reuși să vă aducă într-o stare care să vă mulțumească. E nevoie de mult sport.
  3. Viciile. Ar fi indicat să renunțați la a mai intoxica organismul. Nu e ok să fumați în continuare 2 pachete de țigări pe zi sau să beți 2L de bere. Ca să scapi de grăsime și ca să micșorezi nivelul trigliceridelor, trebuie să elimini toxinele din organism. Apoi, e mai bine și pentru tine ca individ. Viciile nu cred că au adus nimănui o stare de sănătate minunată, nu?

Desigur, sfaturile pot continua în acest sens. După cum vedeți, nu am zis nimic de mâncare pentru că sunt sigur că vă dați seama că trebuie renunțat la anumite mâncăruri nocive pentru organism precum fast food-ul. Atât timp cât mâncați sănătos, lucrurile or să decurgă normal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.