Sunt ok împrumuturile rapide?

În ultimii ani au început să apară tot mai multe companii care nu au nicio treabă cu sistemul bancar și care acordă împrumuturi rapide chiar și online, fără să mai fii nevoit să te deplasezi nicăieri cu un braț de documente după tine. Dar oare sunt sigure aceste împrumuturi rapide? Haideți să analizăm în cele ce urmează care sunt de fapt avantajele și dezavantajele lor.

Sunt ok împrumuturile rapide? AVANTAJE

După cum îi spune și numele, un împrumut rapid are marele avantaj că se acordă aproape pe loc. Nu durează foarte multe ore din momentul solicitării până în momentul acordării propriu zise. De asemenea, pentru acest tip de credit nevoi personale, nu sunt necesare tone de acte, de documente, care mai de care mai ciudate și mai greu de făcut rost cum se întâmplă în mod normal pentru creditele pe care le accesezi de la bancă. Așadar, banii se acordă rapid și fără tone de acte cerute.

Sunt ok împrumuturile rapide? DEZAVANTAJE

Cel mai mare dezavantaj al împrumuturilor rapide stă în faptul că sumele împrumutate nu pot fi foarte mari. Suma maximă care poate fi luată se învârte undeva pe la 3000 de lei iar perioada de rambursare este de asemenea destul de mică, undeva la maxim 30 de zile. Așadar, nu discutăm despre un credit nevoi personale propriu-zis, ci mai de grabă despre un credit până iei salariul. Ar mai fi de precizat faptul că dobânzile unora li se pot părea mari, însă nici cu cele ale băncilor nu mi-e rușine, dacă pot să zic așa. Nu este un aspect de luat în calcul, orice instituție bancară sau nebancară o să vrea dobândă dacă-ți dă bani împrumut, e logic să fie așa.

Per total, eu unul zic să merită să faceți un împrumut rapid în situația în care rămâneți fără bani de la o lună la alta, dacă apar situații neprevăzute care vă prind cu portofelele goale și așa mai departe. În plus cei de la extrasimplu.ro au o promoție interesantă cu 0% dobândă acum de Crăciun, dacă cumva vă prind sărbătorile de iarnă fără finanțe suficiente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.