Mă șochează unii începători

De obicei sunt mai îngăduitor cu șoferii începători, cei care au semnul exclamării – lămâia – în fereastră. Cu toții am fost așa, cu toții am fost mai stângaci în trafic dar din păcate unii sunt prea de tot. Astăzi nu am să vorbesc despre începătorii care pleacă cu scârțâit de roți de la semafoare și care fac stânga în fața ta după ce s-a făcut verde, obicei grotesc și nesimțit pentru care ar trebui lăsați fără permis, ci vom vorbi despre o duduie care m-a șocat pur și simplu.

Totul s-a petrecut în parcare la Cora, unde dintr-o dată, un Opel Astra la volanul căruia se afla o șoferiță începătoare a trecut printre rândurile de mașini, peste șosea, fără să se uite atunci când a ieșit dintre mașini. Băi frate dar nici măcar nu a schițat un gest, nici măcar nu întors capul să se uite pe drum, că venea un taxi pe acolo care o putea face praf. Măi fraților, nu e de glumă cu circulația pe stradă. Poți să mori dintr-o neatenție prostească sau mai nasol, să omori pe altul.

Băi deci pe mine m-a șocat începătoarea asta cum a ieșit dintre mașinile parcate și a traversat drumul perpendicular fără să întoarcă capul să se asigure. Asta e deja prostie, nu neatenție. Să nu știi că acolo e un drum, mi se pare ceva incompatibil cu șoferia. Genul acesta de cretini te omoară cu zile în stradă și sunt suficient de proști cât să  nu-și dea seama de idioțenia pe care o fac. Fata lu tata era să o comită grav în parcare la Cora și nici măcar nu a întors capul să se asigure. Sper doar să nu am bafta să intre în mine o asemenea „începătoare”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.