Îmi place să văd personalitate și creativitate

Treceam ieri pe stradă și am văzut ceva interesant. Am zis să fac și o poză să vă arăt și vouă. Pentru că locuiesc în Drobeta Turnu Severin, oraș din care lipsește grav personalitatea și creativitatea, au ajuns să iasă în evidență foarte simplu lucrurile frumoase. În imaginea de mai jos avem un fel de minion mecanic și destul de vesel care întâmpină clienții unui service auto din oraș.

Nu știu, poate vouă care sunteți din alte orașe, vi se pare ceva normal sau nimic ieșit din comun. Eu însă apreciez creativitatea și personalitatea. Când văd așa ceva mă opresc și fac o poză. Să rămână așa amintire, să mă facă să zâmbesc și să realizez că orașul în care trăiesc nu este chiar atât de sterp din punct de vedere al oamenilor cu personalitate. Aici majoritatea oamenilor sunt urâcioși, răi, chiar îmi place să mai văd din când în când lucruri vesele precum minionul din cauciucuri din poza aceasta.

Nu știu de ce, dar orașul ăsta a rămas așa, oarecum foarte înapoiat și plin de oameni care nu au nicio treabă cu distracția. În momentul în care depășești granițele județului, simți altă lume. Simți oarecum civilizație. Nu-mi explic de ce Mehedințiul a ajuns cel mai sărac județ din țară, județ în care firma cu cei mai numeroși angajați oferă servicii de pază. Industrie aproape zero, doar pază frate. Uneori îmi e rușine că locuiesc aici, într-un județ în care oamenilor le place paza, nu munca. Îmi e rușine că fac parte dintr-un județ plin de oameni fără personalitate. Aș vrea să văd și eu pe stradă oameni care-ți zâmbesc, nu moroi urâcioși și răutăcioși ca la Severin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.