CIEL Simplu – cel mai bun program de contabilitate primară GRATUIT

Contabilitatea primară nu trebuie să fie un coșmar pentru nimeni, mai ales că nu mulți sunt cei care iubesc matematica în adevăratul sens al cuvântului. Atunci când spui calcule și cifre, atunci când spui posibile amenzi din partea instituțiilor statului dacă acele calcule nu sunt corecte, e normal să existe o oarecare teamă legată de contabilitatea primară. Ei bine, în ultimii ani contabilitatea a devenit din ce în ce mai informatizată și implicit mult mai ușoară. Nu mai ești tu nevoit să calculezi nimic, mai ales dacă ești la început de drum cu afacerea ta și chiar nu ai mai avut de-a face până acum cu așa ceva. Există un program facturare care te poate scoate din fricile gestiunii și facturării. Ciel Simplu este un program facturare gratuit care te va ajuta destul de mult. Nimic complicat, totul intuitiv, tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui este să-l descarci de pe pagina ciel.ro.

Ciel Simplu este cel mai bun program de contabilitate primară pentru că este gratuit. Funcțiile pe care le are sunt suficiente pentru un business incipient, pentru o persoană care nu stăpânește prea bine contabilitatea și care oricum nu dorește să se complice cu softuri stufoase și greu de înțeles. Desigur, dacă aveți nevoie de mai mult, cei de la Ciel au și softuri mai avansate care se vor potrivi perfect cerințelor voastre. Pentru contabilitate primară însă, acest Ciel Simplu mi se pare perfect. Oricum dacă aveți angajați, ei vor fi cei care vor trebui să-și bată capul cu softul de facturare, gestiune, contabilitate primară așa că e indicat să fie ceva cât mai simplu și intuitiv, fără termeni pompoși,  fără alte funcții complicate ce mai mult încurcă decât să ajute.

Sunt convins de faptul că veți fi mulțumiți de acest program contabilitate și că veți fi dispuși să cumpărați și varianta mai complexă a lui în cazul în care veți avea nevoie de mai mult. Dacă aveți întrebări legate de el, le puteți adresa producătorului, găsiți o pagină de contact și informații pe ciel.ro.

One Response

  1. RADUCAN SILVIU June 18, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.