Țara lui Bășină Friptă

Cine este Bășină Friptă și care este țara lui?

Păi Bășină Friptă este românul iar țara lui este bineînțeles România. Nu cred că există o țară în UE în care să existe mai multe bășini pe metrul pătrat. Se spune că suntem cea mai săracă țară din regiune dar suntem și cea mai fudulă. Mergeam astăzi în drum spre casă și în Severin, cel mai sărac oraș din țară după Vaslui am văzut vreo 10 Mercedes de peste 15 mii de euro și vreo 30 de BMW-uri, asta doar în vreo 5 kilometri de mers pe jos.

Frate îți e și frică să aprinzi o țigară pe stradă că sari în aer din cauza bășinilor. Nu ne putem căca de foame dar suntem plini de Mercedes și BMW. Mi-e scârbă de genul acesta de oameni care ajung să facă bani prin modalități destul de ascunse, că majoritatea sunt semi analfabeți.

Asta e bă România, țara lui Bășină Friptă. Țara oamenilor care au impresia că o nenorocită de mașină este scopul suprem în viață. Țara oamenilor care au X5 dar stau în chirie sau cu părinții. Țara în care țărani căcăcioși care nu au fost în stare să ia măcar BAC-ul cu 6 se duc la muncă în străinătate, trag 1 an de zile ca idioții ca să aibă mașină bengoasă cu care să vină în țară la lăudat.

Suntem o țară de idioți, cu tot respectul pentru cei care au reușit să-și cumpere asemenea mașini cu muncă cinstită și logică. Sunt tare curios ce fac bășinoșii ăștia cu Audi, Mercedes, BMW și alte mărci foarte scumpe atunci când se strică mașina. Fac credit în bancă? Sau cum? De unde au bani să le repare că ceva stabil în viața lor nu există. În fine, nu are importanța. Asta e țara lui Bășină Friptă .

One Response

  1. KS November 17, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.