Mă interesează oferta. Sună-mă tu

Zilele trecute mi-a trimis cineva un mail. Că este interesat să posteze niște articole pe site-urile mele. În regulă zic, nimic suspect sau ciudat. Primesc destul de des astfel de mesaje din partea oamenilor care doresc publicitate online. Chestia care m-a surprins a fost un tip de abordare pe care nu-l mai auzisem demult. Tipul care mi-a trimis mesajul a lăsat numărul de telefon ca să-l sun eu. WTF??? Așa funcționează treaba? Ai nevoie de un serviciu și trebuie să te sune cel care îi oferă?

Îi trimit mail să-i cer detalii și mă înțeleg cu el să dea el telefon astăzi ca să discutăm mai pe îndelete. Nu știu, cred că prințului nu i-a căzut bine formularea, că nu m-a sunat nimeni. Cred că era genul de om care dorea să plătească pentru un serviciu și să i se facă cu toții preș la picioare din cauza asta.

Nu frate, lucrurile nu funcționează chiar așa… Dacă ai nevoie de un serviciu suni și discutăm dacă vrei, nu lași numărul de telefon ca și cum ai fi o persoană mai mult decât importantă, mai importantă ca alții. Bă ăștia sunt în stare să aibă pretenția să vină vânzătoare de la magazin să-i aducă acasă pâinea doar pentru că scoate banul din buzunar. Păi stai frate că aici nu așa se face, că dacă ai nevoie de un serviciu nu înseamnă că trebuie să fii periat și pupat în cur. Cel puțin cu mine, nu merge așa…

Dacă vrei să discutăm la telefon mă suni tu, că tu ai nevoie de un serviciu pe care eu îl prestez și așa mi se pare corect. Lipsa asta de respect pentru cel de la care cumperi un produs sau un serviciu nu face casă bună cu business-ul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.