Ce avantaje ai dacă-i chemi pe alții să te mute?

Dacă te-ai mutat vreodată probabil știi din start care sunt dezavantajele unei asemenea operațiuni așa că acest articol se dresează în special celor care se pregătesc să se mute în curând și au de gând să se ocupe singuri de acest eveniment. De obicei, românii sunt obișnuiți să facă totul singuri, sunt genul de oameni care au impresia că se descurcă indiferent de sarcină și pierd astfel din vedere avantajele serviciilor profesionale. Haideți să vedem așadar care sunt avantajele pe care le ai dacă decizi să apelezi la mutări București efectuate de specialiști.

Ce avantaje ai dacă-i chemi pe alții să te mute?

  1. Operațiunea se desfășoară mult mai rapid. E clar că atunci când vine o echipă destul de numeroasă care știe exact ce are de făcut, care cu așa ceva se ocupă zilnic, lucrurile merg mult mai repede. Până să-ți dai tu seama cum se întoarce frigiderul pe scări astfel încât să poată fi coborât, ei au scos deja din casă și au pus în mașină o întreagă cameră.
  2. Sunt slabe șanse să apară probleme. Companiile care se ocupă cu asemenea operațiuni nu se împotmolesc. Există firme care mută două sau chiar trei familii zilnic, așa că sunt slabe șanse să apară situații ciudate fără rezolvare. Așa e atunci când lucrezi cu profesioniști, indiferent de domeniu
  3. Scapi de o muncă fizică istovitoare. Cei care s-au mutat singuri cu ajutorul prietenilor înțeleg ce înseamnă să cari canapele pe scări, fotolii, dulapuri, șifoniere, biblioteci, etc. Dacă nu vrei să zaci lat vreo săptămână după, ca să te refaci, ai face bine să apelezi la profesioniști.
  4. Nu-ți mai chinui prietenii cu căratul. Cei care se mută singuri fără ajutorul din partea specialiștilor apelează la prieteni pentru mutat. De ce să-i chinui cu o muncă groaznică dacă ai posibilitatea să rezolvi problema cu niște bani? Oricum eu garantez că în afară de rude nu o să prea sară nimeni în sus de bucurie atunci când o să-i chemi la cărat de mobilă, poate nici măcar rudele.
  5. Primești cutii pentru lucrurile mărunte. Poate unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poți avea dacă apelezi la profesioniști. Ei știu la fel ca și mine, care am trecut printr-o mutare, faptul că în ziua de azi e aproape imposibil să găsești cutii goale pe la magazine în care să-ți pui obiectele mici. De cumpărat la fel, e destul de dificil pentru că sunt destul de scumpe și nu se prea găsesc.
  6. Nimic nu se sparge pe drum. Mobila și obiectele din casă vor fi ambalate la rândul lor prin diferite mijloace astfel încât să reziste bine la șocuri. Nimic nu se sparge pe drum, nimic nu se rupe, nimic nu se îndoaie. Profesioniștii au suficientă experiență în acest domeniu cât să evite pagubele.
  7. Mobila e demontată dar și montată. Cei care vin să-ți care mobila, din partea unei firme specializată în mutări, vor demonta corpurile de mobilier mari și grele și nu le vor lăsa așa la noua destinație astfel încât tu să fii nevoit să le montezi cu altcineva. Nu, le vor monta înapoi.
  8. Scapi de grija transportului. Transportul în București este o mare problemă din mai multe puncte de vedere. Dacă vrei să te muți singur va trebui să găsești un șofer cu o mașină suficient de încăpătoare care să vrea să stea după tine să încarci și să descarci, ceea ce va fi dificil. Să nu mai zic de prețurile cerute de unii și de alții pentru 10-15 kilometri de drum.
  9. Plătești o singură factură. Nu trebuie să mai porți grija plăților către mai multe direcții. Adică să plătești pe cei care vin să te ajute la căratul mobilei, a mașinii care îți cară mobila prin oraș, a celor care vor veni să îți monteze mobila înapoi, a materialelor folosite pentru ambalarea lucrurilor fragile, etc. Vei avea de plătit o singură factură pentru un singur serviciu.

La cine poți apela dacă vrei să scapi de grija mutatului?

După cum spuneam mai sus, există companii specializate în mutări care pot să vină să te ajute contra unui cost destul de mic zic eu, comparativ cu volumul de muncă. Cei de la www.moveout.ro efectuează de ani de zile asemenea operațiuni în București și mai mult ca sigur o să fiți mulțumiți de ei. E bine să apelați întotdeauna la cei care activează de ceva vreme pe piață pentru că au experiență și ai siguranța că alături de ei, totul va decurge conform planului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.