Normal că apar copii nesimțiți dacă au părinți nesimțiți

De fiecare dată când ajung pe la mall-ul din Severin plec de acolo cu un car de nervi. De ce? Pentru că de fiecare dată observ ce fel de oameni aduc copii pe lume, ce fel de oameni ar trebui să educe niște copii făcuți cel mai probabil din greșeală. Am văzut și ieri două faze care m-au scârbit complet și care m-au făcut să mă ridic de la masă și să plec acasă. Nu mai pot frate cu nesimțiții, pe bune.

Prima dată, am văzut niște părinți care și-au pus copilul, un băiețel, într-o mașinuță care se înclina, simula o cursă de mașini. Copilul a început să dea cu picioarele în ea iar tatăl lui de la câțiva metri în loc să îl potolească, îi zicea „Așa, dă-i mai tare, lasă că nu se rupe!”… Băi frate, eu nu mai pot cu cretinii ăștia. Pe bune, cine plm le dă mă voie să facă copii din moment ce nu sunt în stare să-i educe

Că știu, să faci un copil e dreptul fiecăruia, dar bă, chestia asta scapă de sub control. Păi ne mai mirăm de ce se bat prin școli puțoii de 12-13 ani din moment ce ei sunt încurajați de la 2-3 ani să rupă și să distrugă? Nu fraților, să nu ne mai mirăm. Copiii devin copia părinților. Dacă părinții sunt niște ciobani violenți coborâți din vârf de munte sau niște țigani rupți de civilizație, copiii vor fi la fel.

Al doilea episod a fost un tată care și-a suit copilul într-un trenuleț pentru care în mod normal se plătește. Se învârte în jurul mall-ului și plimbă copiii. Ei bine, acest tată foarte „șmecher” sau cu șmecheria în sânge, ce-a zis? De ce să plătească el? Lasă că el e șmecher, merge pe lângă trenuleț la jumătatea traseului și-l urcă pe ăsta mic în ultimul vagon, să nu vadă nimeni. Scârbă, micime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.