Moda lentilelor de contact

În ultimii ani tot mai multă lume apelează la lentile de contact. E posibil ca moda ochelarilor normali să fi apus. Trăim într-o societate care nu prea mai acceptă ideea de defect fizic și e normal ca oamenii să încerce pe cât posibil să rezolve problemele fără să se observe nimic. În plus, de multe ori, ochelarii normali sunt destul de incomozi, nu doar inestetici. Trebuie să-i porți cu tine mereu, trebuie să te asiguri că nu îi spargi, trebuie să te asiguri că nu-i uiți pe undeva.

Unele dintre cele mai uzuale lentile de contact vin de la lentiamo.ro. Discutăm despre gama Purevision. Aceste lentile de contact Purevision sunt fabricate de Bausch & Lomb și includ opțiuni atât pentru lentile multifocale cât și lentile torice. În acest moment, PureVision 2HD  reprezintă cele mai subțiri lentile de contact existente pe piață.  A avansat destul de mult și tehnologia lentilelor de contact în ultimii ani, fiind un produs în continuă creștere pe piața din România.

Lentilele de contact au și dezavantaje. În primul rând, acestea nu țin o veșnicie. O pereche de ochelari inestetici, normali, te poate ține ani de zile. Lentilele de contact trebuie să fie în primul rând igienice așa că mă gândesc că înțelegeți de ce ele trebuie schimbate periodic, de ce lunar trebuie să investiți într-unele noi. Lentilele de contact se dau jos din ochi noaptea, trebuie manipulate și așa mai departe. Sunt destul de interesante dar au și dezavantaje despre care trebuie să precizăm.

Bine, nu cred că există pe undeva vreun produs perfect care să mulțumească pe absolut toată lumea. Orice produs adus pe piață indiferent despre ce este vorba, are atât avantaje cât și dezavantaje. Avantajele lentilelor de contact sunt aspectul și mobilitatea, iar ca dezavantaje atragem aici în discuție igiena și costurile destul de ridicate. Desigur, rămâne la aprecierea fiecăruia dacă merită investiția, efortul, dacă se pot respecta anumite reguli de igienă sau nu. Cert este că pe măsură ce evoluăm, această tehnologie a lentilelor de contact evoluează și ea și cred că în următorii 10 ani dacă vom continua așa, ochelarii normali vor dispărea complet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.