Liniște la galerie de când am aruncat grenada cu UNFOLLOW în tribună

Fraților, e liniște totală de când am început să dau UNFOLLOW pe Facebook și UNLIKE la paginile care îmi luau cu asalt News Feed-ul zi de zi. Facebook-ul devenise atât de plictisitor din cauza avalului de informație nefolositoare încât am fost nevoit să iau aceste măsuri. Și nu, nu regret nimic.

Nu am dat unfriend la nimeni, însă am încetat să urmăresc anumiți oameni care aveau prostul obicei să posteze mult și fără rost. Consider Facebook o rețea de socializare interesantă dar totul are o limită. Adică frate, nu zice nimeni să nu postezi nimic pe Facebook, dar nici de 2 ori pe oră că e deja agasant. Adică nu văd ce fel de om super interesant trebuie să fii ca să faci chestia asta, să vrei să împărtășești cu prietenii tăi virtual 70 de gânduri/zi.

Aveam și eu obiceiul ăsta, adică să postez destul de des dar la un moment dat am ajuns la concluzia că nu e prea productiv, cât timp pierd cu circoteca prin comentarii mai bine fac altceva.

Mai postez și acum dar destul de rar tocmai din această cauză, apoi, nu vreau să agasez pe nimeni cu gândurile mele și nici nu consider că aș avea ceva foarte interesant de spus zilnic. Astfel, am dat UNFOILLOW la greu și UNLIKE la paginile care mă invadau zilnic, suficient de des cât să nu mai văd absolut nimic interesant pe Facebook. Acum e liniște și parcă e mai bine.

Nu mă mai distrage nimic și sunt parcă mai mulțumit de calitatea informației primită prin intermediul acestei rețele de socializare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.