Drumul dozelor

Hai că am văzut și ceva mișto referitor la gunoiul din stațiunea turistică Băile Herculane. Deși pare greu de crezut că există ceva mișto atunci când vine vorba despre mizerie, doamnelor și domnilor, vă prezint drumul dozelor :)) Povestea se petrece lângă hotelul Roman din Băile Herculane, unde patronii au turnat ceva alee din beton. Au rămas acolo niște fire de fier despre care niște cetățeni s-au gândit să le valorifice potențialul turistic :)) Cam asta a ieșit.

Câte o doză de bere înfiptă în fiecare fir de fier răsărit în probabila construcție a celor de la Roman. Deci așa ceva… Nu pot să laud inițiativa acestor bețivani dar totuși, mi se pare o chestie destul de creativă. Nu știu dacă mi s-ar fi aprins vreun beculeț în acest sens dacă aș fi fost în locul lor.

Apreciez oricum faptul că nu au aruncat dozele în natură, le-au înfipt strașnic în fierul cu pricina probabil din lipsa coșurilor de gunoi, lipsă despre care mai adus vorba în acest articol. Acuma, curios câte persoane au participat la golirea dozelor :)) să fi fost două, să fi fost trei? Oricum prea puțin contează chestia asta… Important este rezultatul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.