Cornurile cât cozonacul… Calea perfectă spre obezitate?

Eu unul sunt tare curios care este rostul unui corn cu ciocolată de 250 de grame. Aproape cât un cozonac mai micuț. Cine Dumnezeului are nevoie de așa ceva? De ce ar cumpăra cineva așa ceva? Sau să fie doar un experiment ciudat marca 7 Days? Tot ce pot să-mi imaginez când văd asemenea cornuri sunt niște copii obezi, care se ambiționează să mănânce vreo 5 cornuri în loc de unul.

Mâine poimâine apare cornul cu ciocolată de 1 kilogram. Mă aștept la orice în țara asta. Pe altă parte mi se pare o inițiativă destul de simpatică. Pare oarecum funny un corn numit „giga”. Nu știu dacă o să am vreodată onoarea să cumpăr așa ceva, că nu cred că am ce face cu el. În niciun caz nu o să-mi fac ambiție să-l mănânc pe tot. Adică abia mănânc unul dimineața și are 80-85 de grame. E suficient, cum să mănânc trei în loc de unul? Mă gândesc și la nivelul caloriilor, un corn de-ăsta normal are cam 85 de grame, la 100 de grame de corn sunt cam 500 de calorii. La 85 de grame sunt vreo 400 probabil, 400 și ceva. Dacă te chinui să mănânci un corn de 250 de grame clar nu e ceva ok.

Părerea mea, acum fiecare gândește în felul lui. Poate o să fiu vreodată tentat să cumpăr un asemenea corn doar să văd cam ce pot face cu el și în cât timp o să reușesc să-l mănânc pe tot. Cred că o să-l țin în frigider și în vreo săptămână o să fie gata. Azi un pic mâine un pic și așa mai departe. Să sperăm că cei mici nu or să-și facă ambiție să mănânce unul pe zi doar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.