De ce nu ar trebui să ți se pară scumpă mierea de Manuka

mierea de Manuka Povesteam într-un articol trecut despre români și despre miere. Mai precis, despre faptul că în România oamenii nu prea cumpără așa ceva. De ce nu cumpără? Păi unii o consideră scumpă, alții o consideră puțin importantă pentru ei și per total, borcanele stau pe raft. Străinii însă, o devorează și după cum știți, România este printre primele locuri din Europa la exportul de miere. În loc să mâncăm ce producem, o dăm altora… Bine că știu străinii ce să facă cu ea.

Dar astăzi nu vom discuta despre miere, sau mai bine zis nu despre mierea clasică. Vom discuta despre mierea de Manuka, cea mai bună din lume. Nu știați că există așa ceva, nu? Ei bine, această miere vine tocmai din Noua Zeelandă și este considerată cea mai pură din lume la ora actuală. Dacă un borcan de miere de calitate costă undeva la 50 de lei/kilogram, mierea de Manuka este de vreo 8 ori mai scumpă. Totul se justifică dacă ne uităm care sunt beneficiile mierii de Manuka.

Pentru că este o miere foarte pură, aceasta are foarte multe beneficii asupra organismului nostru. De fapt, ea a fost folosită sute de ani în Noua Zeelandă pentru a trata diferite afecțiuni, așa că în niciun caz nu se poate spune despre ea că este scumpă degeaba. Să nu mai punem la socoteală faptul că arborele de Manuka crește doar în Noua Zeelandă. Din păcate, această miere foarte pură ajunge rar de tot pe rafturile magazinelor din România, putând fii cumpărată doar online de obicei.

Poți găsi miere de Manuka pe bioportal.ro, unul dintre puținele magazine online specializate în produse bio de calitate din România. Tot ce trebuie să faci dacă vrei să încerci și tu această miere de Manuka este să înregistrezi o comandă în magazinul lor online. În scurt timp, un curier își va bate la ușă iar tu vei avea ocazia să testezi cea mai pură miere din lume, adusă tocmai din Noua Zeelandă.

Ce zici? Vrei să o încerci?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.