Benzina va ajunge din nou la 6 lei/litru

După ce benzina s-a scumpit cu 7 eurocenți pe litru, că atât era supra acciza Guvernului, de la 4.5 lei/litru a ajuns la 5.2 lei/litru ceea ce mi se pare ceva absolut românesc. De ce să nu-și pună și petroliștii încă vreo 7 eurocenți la litru dacă tot vine vorba despre scumpire? Nu știu fraților ce să zic, pe mine nu mă deranjează atât de mult prețul cât gestul. Cum justifică frate ei aproape 1 leu la litru scumpire? Și de ce nu-i întreabă nimeni de sănătate pe oamenii ăștia?

Păi nu-i întreabă pentru că trăim în România, o colonie. Puterea în stat nu este deținută de români ci de străinătate prin intermediul serviciilor secrete. Suntem un experiment social al țărilor bogate, probabil de jupuire. Vor să vadă care este gradul de suportabilitate. Au testat chestia asta o dată pe vremea lui Băsescu, atunci când s-au tăiat salarii și pensii și au văzut că românii nu reacționează deloc. După, e normal să scumpească carburanții. Dacă nu au ieșit proștii în stradă pentru pensii și salarii e clar că pentru benzină și motorină nu vor ieși nici atât. Așa că hai cu cele mai mari prețuri din Europa în România, că oricum se consumă, oricum se permite, oricum nimeni nu zice nimic.

Când e de zis, românii se opresc la cârteala pe Facebook și la boicotări imaginare a anumitor stații PECO. Nimic mai mult. Când e vorba de acțiune, dau bir cu fugiții ori își aduc aminte că nu pot să iasă în stradă în seara asta la ora 23, că pierd bătaia țiganilor de la Capatos. Asta e România fraților, o colonie în care prețul unui litru de benzină va ajunge iar la 6 lei în curând.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.