Uneori, Altex mă enervează la culme

AltexBăi fraților, v-am povestit mai demult că am încetat să mai fac comenzi pe Emag de anul trecut, când m-au făcut să aștept după niște ghete suficient de mult cât să treacă iarna :)) Am zis gata, nu mai comand nimic de la ei pentru că nu sunt serioși. Am încercat astfel să găsesc alte magazine pe diferite nișe din care să cumpăr lucruri faine. Pe electrocasnice de exemplu am mers numai pe Altex de care am fost mulțumit până mai ieri, când au dat și ei cu mucii-n fasole.

Am văzut pe site o ofertă mișto la un monitor pentru PC. Demult mă coiesc să cumpăr vreo două, am nevoie de ele pentru muncă, nu pentru alte bazaconii. Când m-am hotărât să fac achiziția, am zis bă, stai să nu mai dau comandă pe site că durează vreo zi, două până ajunge. Mă duc în oraș la Altex că au și acolo monitoarele cu pricina, le văzusem în vitrinele lor mai demult. Ajung acolo, și, ce să vezi, surpriză. Ce pe site era 849 de lei, la raft era 1099 lei. Păi ce făcuși mă nene mă?

Bă frate, las-o-n păstaie de treabă! E chiar enervant. Cum naiba online au niște prețuri și la raft în oraș, povestea e întotdeauna mai scumpă? Chiar nu înțeleg logica asta. Vreți să nu mai vină clienții în magazinele voastre și să devină un fel de casă bântuită? Să stea toată lumea acasă și să comande pe internet? Vreți să ajungeți și voi ca DOMO care a închis tot ce ține de magazin fizic? Cum naiba să cumpăr din oraș de la Altex când acolo un obiect costă mai mult cu 250 de lei?  Care-i faza?

2 Comments

  1. George September 28, 2017
    • Alex Ciocan October 6, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.