Noua generatie si noi standarde in materie de televizoare de la Samsung

Pe masura ce societatea mizeaza tot mai mult pe functii moderne, electrocasnicele si electronicele pe care le dorim in casa noastra trebuie sa indeplineasca cerinte inalte. Sunt nu numai dorinte ce tin cont de calitatea produselor, ci pur si simplu cele care ne usureaza viata, care ne ofera relaxare la inalt nivel – si confort, caci pe asta se bazeaza mai toate generatiile de electrocasnice. Din seria lor, gama de tv-uri de la Samsung este una vasta si care merita atentia ta.

Daca esti in cautare de televizor, inlocuirea lui vizeaza mai intai de toate ce ai avut si acum este mai avansat ca tehnologie, ce nu ai avut si merita sa adaugi pe lista de preferinte. In mare parte, totul se rezuma la functii multiple. Nu merita sa ne ocupam timpul cu nimicuri – pare sa fie deviza. Iata ce rasfat poti sa ai cand alegi un televizor Samsung.

  • Conexiune la internet integrata. Datorita retelei integrate nu va mai trebui sa te obosesti sa conectezi diverse alte dispozitive. Si poti cerceta internetul direct pe televizorul tau. Vizionarea nu a fost nicicand mai comoda, nu-i asa?
  • Daca nu vei dori acest lucru, o alternativa este conectarea prin HDMI a unui cablu care sa redea pe tv ce ai pe laptop. Faci astfel un mini cinema la tine acasa. Personal, nimic nu se compara cu claritatea si imaginea mai mare cand vizionezi un film. Incearca, o sa fii intru totul de acord cu asta. Daca nu faci parte din categoria celor care prefera aceasta varianta, atunci conectarea unui USB la tv cu siguranta ca o vei dori; evident, poti face asta la un televizor Samsung.
  • Culori impecabile. Un prim aspect pe care il deosebesti cand vine vorba de calitatea unui televizor se refera la modul sau de prezentare, o imagine buna, clara. Ei bine la cele de clasa Samsung culorile sunt vii si asta datorita unei tehnologii incorporate, numita Wide Colour Enhancer.
  • Ecran Full HD. Desigur, un concept deja cunoscut pe piata este hd-ul, in prescurtare de la high definition. Full HD, intuiesti bine, este clasa mai avansata.

Cea mai inalta clasa in randul televizoarelor de la Samsung sunt cele 4K. Rezolutia este una impecabila, cu functii dintre cel mai avansate pentru a reda imagini nu numai clare, ci si realiste. Nici capitolul design nu se lasa mai prejos, fiind curbat si minimalist – pana la urma se pune in valoare imaginea, nu cadrul.

Diagonala poate fi de pana la 189 cm, ceea ce de regula se recomanda spatiilor foarte mari, de genul unui living impresionant in cadrul unei case. Asa ca ai de unde sa alegi cat sa se potriveasca spatiului personal. Desi este o chestiune de gusturi se recomanda un echilibru, tinand cont de distanta pe care o vei avea intre peretele langa care se instaleaza tv-ul si zona de vizionare.

Ce trebuie sa stii despre gama de televizoare Samsung este ca acestea fac parte din clasa celor Smart. Intuitive, cele care desi au o complexitate de functii sunt atat de usor de folosit, incat nu ai cum sa te impiedici in instalari si pasii necesari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.