Cât de important este ceea ce postezi pe Facebook în realitate?

Profilul de Facebook poate spune multe lucruri despre tine, chiar dacă tu îl crezi ceva virtual, ceva neînsemnat, ceva la care nu ajunge oricine. Ei bine, nu este chiar așa. Ceea ce postezi sau lucrurile cărora le dai share pot să spună multe lucruri despre personalitatea ta. Dacă dai share la manele, dacă dai share la clipuri motivaționale, dacă postezi poze cu câini și pisici și așa mai departe.

Ok, și până la urmă pentru cine contează atât de mult profilul de Facebook? În primul rând, contează pentru angajatori. Trebuie să știi că angajatorii moderni verifică pofilele de Facebook ale potențialilor angajați. Să nu dea share lui Dani Mocanu că ar putea să fure ceva de prin firmă și așa mai departe. Profilul de Facebook este oglinda personalității tale și oamenii își pot da seama ce fel de om ești în funcție de ce postezi online. Și nu numai la joburi contează chestia asta.

De exemplu, mie mi s-a întâmplat să văd o fată mișto prin oraș și să o caut pe Facebook. În momentul în care am văzut că dă share pe la manele și că e foarte pasionată de selfie, narcisism și propria imagine, am zis pas. E clar genul de persoană cu care nu aș avea ce să comunic, într-o relație comunicarea este foarte importantă. Deși mulți ar spune că sunt un fraier, că fata e foarte mișto, nu mă interesează părerile lor. Eu știu ce-mi place mie și ce-mi trebuie.

Așadar, mare atenție la ce anume postați online, s-ar putea să aveți surprize. Trebuie să aveți grijă de imaginea voastră cât mai bine, mai ales că în România Facebook a fost declarat spațiu public.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.