Au apărut șlapii cu blană la călcâi

Moda nu încetează să mă surprindă niciodată, mai ales atunci când este vorba despre o tâmpenie. După ce vara trecută m-am oripilat când am văzut șlapii cu blană, acum, mai pe toamnă, am văzut papucii cu blană la călcâi. WTF is wrong with you people? Chiar stau și mă întreb de multe ori cam ce trebuie să fie în capul tău, ca femeie, să dai banii pe papuci cu blană, și să-i și porți?

De multe ori cred că moda asta a fost pornită intenționat ca un experiment social, cineva a vrut să vadă cam cât de proaste au ajuns unele femei din ziua de azi. Îmi pare rău să o spun, dar dacă porți papuci cu blană chiar ești o ființă proastă. Ce accesoriu fashion poate să fie un asemenea pămătuf? Că treci cu călcâiele prin praful de pe stradă care se depune tot în acea blană.

Parcă am avea și străzi curate pe care să poți umbla cu așa ceva. Pana mea, cine știe ce modă mai apare mâine poimâine, tenișii cu ciucuri sau ceva de genul. Poate chiar eu am să pornesc o asemenea modă pentru că e păcat să nu exploatăm prostia în starea ei pură. Dacă tinerele sunt dispuse să plătească pentru papuci cu blană, eu de ce nu aș scoate pe piață niște teniși cu ciucuri?

Prostia rămâne mereu ea mai profitabilă resursă de exploatat, atât cea a tinerilor cât și cea a părinților. Că eu unul nu m-aș simți prea bine să-mi văd fata (dacă aș avea) că umblă pe stradă în papuci cu blană, sau că aduce acasă așa ceva din banii primiți de la mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.