Roman Ion Cristian – omul care compensează cu bine, răutățile întregului oraș

Uneori simt atât de multă răutate și prostie în jur, încât simt nevoia să renunț la tot, inclusiv la contul de Facebook. Îmi vine să-mi iau cele câteva tricouri pe care le am (sunt un om simplu) și să mă duc în Canada, în Marea Britanie, în țări în care oamenii au alte preocupări, nu bârfa, nu te înjură degeaba, nu sar să te bată pe stradă doar pentru că, nu știu, au probleme psihice sau vor să se dea mari în fața anturajului. Sunt atât de mulți proști răi în țara asta, majoritatea niște pierde vară autentici care nici în străinătate nu sunt primiți la muncă, încât simt că o iau razna.

Mai există însă oameni care mă mai țin pe linia de plutire, oameni precum Roman Ion Cristian. El reușește într-un fel să compenseze toate răutățile din jur cu activitățile sale. Ce face omul mai exact? Ia cărți de povești și se duce alături de gașca sa la citit, prin spitalele de copii. Într-o lume atât de rea și de proastă, există oameni precum Roman Ion Cristian care se încăpățânează să facă lumea un loc mai bun, și reușește. De fiecare dată când văd răutate în jur mă gândesc la el și la ce anume face pentru cei din jur și nu pot decât să-l laud și să-i port un respect veșnic.

Ce s-ar întâmpla dacă cei care sunt răi în societatea noastră ar face binele pe care-l face Roman Ion Cristian aka Taxiul cu Bomboane? Cine știe, cu siguranță lumea ar fi un loc mai puțin stresant și mai puțin rău. Cine știe, poate că se va duce cândva și răutatea celor din jur undeva departe…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.