Cum trebuie să joci la pariuri sportive astfel încât să câștigi mai mult decât pierzi

pariuri sportivePariurile sportive pot fi o sursă de venit destul de interesantă și impresionantă în același timp. Din păcate, statistic vorbind, sunt mult mai puțini cei care joacă și câștigă mai mult decât investesc iar în cele ce urmează vom scoate în evidentă câteva sfaturi elementare pentru cei care doresc să își mărească șansele de câștig atunci când pun un bilet la pariuri.

Cum trebuie să joci la pariuri sportive astfel încât să câștigi mai mult decât pierzi

  1. Evită să pui 30 de meciuri pe un singur bilet. În acest mod, nu faci altceva decât să joci la 6/49 și știm cu toții cam care sunt șansele să iei potul cel mare.
  2. Documentează-te bine înainte de a pune biletul. Asta ce înseamnă? Adică să te uiți pe site-urile de pariori la anumite ponturi, să-ți faci sigur calculul în funcție de rezultatele precedente, etc.
  3. Încearcă să joci un singur eveniment pe bilet. Acestea sunt cele mai des câștigătoare situații întrucât ai șanse 50-50. După cum spuneam mai sus, cu cât pui mai multe meciuri cu atât scad șansele de câștig din cauza surprizelor. Să nu uităm că e nevoie și de un pic de noroc.
  4. Nu încerca să dai lovitura. Mai bine pui o sumă mai mică pe bilet și câștigi totuși ceva decât să pui multe meciuri cu sume mari sperând la milioane de lei câștiguri. Nu te lăcomii.
  5. Folosește site-urile de pariuri sportive online. E mai ok să joci de acasă decât să te duci în oraș să pui bilet pentru că în oraș poți fi influențat să schimbi meciurile.
  6. Joacă ponderat. Deși știu că pe mulți îi cam ia flama, ideal ar fi să joci numai în zilele când ai meciuri pe care ești sigur. Nu uita că norocul nu va fi mereu de partea ta.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi pe care eu unul vi le pot da în materie de pariuri sportive. Dacă aveți și voi alte ponturi, lăsați în descriere în secțiunea de comentarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.