Puțin despre corturile stretch – soluția ideală pentru organizarea de nunți în grădină

Nunțile moderne se organizează în natură. Asta e clar. Toată lumea s-a săturat de restaurante din beton și alte minuni. Toată lumea dorește să meargă la un eveniment cât mai deosebit și cât mai ieșit din comun. Astfel, industria celor care oferă corturi de închiriat a explodat în ultimii ani.

Dintre toate opțiunile, corturile stretch mi se par de departe cele mai potrivite pentru acest tip de eveniment. Povestea acestor corturi vine de departe, tocmai din Africa de Nord. Corturile stretch au fost și sunt folosite în continuare de beduni. Sunt foarte rezistente mai ales la vânturi răzlețe și pot fi adaptate foarte simplu pentru a fi transformate în prelungirea unei terase ori a unei case.

Corturile stretch reprezintă soluția ideală pentru organizarea unei nunți mai ales din cauza faptului că nu obturează foarte mult aerul sau vizibilitatea. Modul în care sunt concepute permit circulația aerului și a luminii. Mesele amplasate sub aceste corturi vor face invitații să se simtă mai mult decât minunat. Cred că toți ne simțim minunat atunci când în loc să mergem între betoane, mergem în aer liber, în natură. Amplasarea în natură sau pur și simplu într-o grădină a acestor corturi stretch va reuși să transforme nunta într-una mai mult decât specială, imposibil de uitat de către invitați.

Corturile stretch în genul acestuia sunt destul de ieftin de închiriat, încă unul dintre marile avantaje pe care le poți avea dacă optezi să faci o nuntă în natură. Cu siguranță per total o să ieși mai bine cu banii și cred că este în interesul tău. Calitatea unei nunți se leagă evident și de localul în care se dă petrecerea dar din punctul meu de vedere, o nuntă în natură compensează lipsa unui restaurant de fițe. Oricum, cred că ați observat prin filme faptul că americanii sau englezii nu se duc la nuntă la restaurante sau alte minuni. Se duc într-o grădină, în aer liber, unde mai mult ca sigur se simt excelent. Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați aceste corturi stretch dar părerea mea este că lucrurile vor ieși ca la carte.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.