5 avantaje ale blugilor cumpărați de pe internet

Vremurile pe care le trăim sunt destul de ancorate în internet așa că nu cred că ar trebui să se mire cineva de faptul că promovez cumpărăturile online. De fapt, există cel puțin 5 motive principale pentru care consider că ar trebui să cumpărăm haine numai de pe net. Inclusiv blugi. În România se poartă foarte mulți blugi. Vedeți imediat la ce mă refer și sunt convins că îmi veți da dreptate 100%.

5 avantaje ale blugilor cumpărați de pe internet

  1. Există diversitate. Întotdeauna am urât magazinele din oraș pentru că mereu au doar câteva modele de hanorace la vânzare. Dacă găsesc ceva care să-mi placă nu se potrivește la mărime și invers, dacă găsesc ceva pe mărimea mea nu-mi place modelul. De blugi nu mai zic.
  2. Există calitate. Nu știu câți dintre voi ați cumpărat blugi sau hanorace din oraș și v-ați trezit cu ele deteriorate după primele două spălări, însă eu unul sunt pățit cu treaba asta. Sau pur și simplu s-au decolorat într-un asemenea hal că nu am mai putut să fac nimic cu ele.
  3. Există haine mai frumoase. Pe internet mereu or să apară magazine capabile să aducă haine mai frumoase, mult mai frumoase decât ce poți găsi prin oraș. Inclusiv blugi. M-am și speriat zilele trecute când am observat pe ce naiba cer unii prin oraș 180 de lei aproape, niște blugi mai mult decât simpli. Online însă am găsit mereu blugi mișto și ca preț și ca model. Moderni.
  4. Prețurile sunt mai mici. E logic să fie așa, mereu au fost prețuri mai mici în online, altfel lumea nu ar fi interesată de această alternativă, că practic internetul completează piața reală. Nu invers. Bine, într-un final e posibil să se întâmple și invers, adică piața reală să completeze netul.
  5. Retururile sunt gratuite. Nu trebuie să mai stai cu grija retururile. Eu am cumpărat o pereche de blugi cu un număr mai mic în urmă cu câteva luni de pe net și greșeala a fost reparată foarte rapid, în maxim 2-3 zile. Se lucrează cu curieratul rapid așa că nu are cum să dureze. Și gratis totul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.