3 motive să cumperi hanorace de pe net

Cumpărăturile online au atins un nou apogeu. Se pare că tot mai mulți sunt românii care preferă să stea acasă în fața calculatorului să-și comande lucrurile de care au nevoie. Internetul a adus comoditate și de multe ori calitate, mai ales pe nișa fashion. Am căutat zilele trecute hanorace pe la magazinele din oraș, prin Mall, pe la buticuri și ce să vezi, surpriză sau nu, m-am întors acasă cu mâna goală și am început să caut un magazin online de haine. Am fost pur și simplu uimit de cât de banale au devenit magazinele din oraș și ce fel de politici lacome au început să adopte. Vor bani mulți pe niște haine care nu ies cu nimic în evidență. Online însă, lucrurile stau cu totul altfel și dacă ai nevoie de hanorace cum am avut eu zilele trecute, iată 3 motive să le cumperi de pe net.

3 motive să cumperi hanorace de pe net

  1. Există lucruri mișto pe net. Magazinele online trebuie să facă cumva să aducă plusvaloare pieței, să-și găsească clienți, așa că multe se vor axa pe o marfă mai frumoasă, mai specială, mai calitativă față de ce se găsește în magazinele din oraș. E ceva foarte normal chiar dacă prețurile sunt mai mari. E ceva foarte normal ca prețul să fie mai mare atunci când discutăm despre calitate.
  2. Retururile sunt gratuite. Și rapide. Ultima dată când am cumpărat hanorace de pe net și am fost nevoit să dau retur din cauza mărimilor totul a durat foarte puțin. Adică am primit coletul, am văzut că nu e bună dimensiunea, am dat retur în aceeași zi. Apoi peste alte două zile am primit hanoracul cu dimensiunea corectă. Așadar, totul a durat cu 2 zile mai mult, nu e chiar catastrofă.
  3. Salvezi o grămadă de timp. Durează până iei toate magazinele din oraș la picior. Te duci dintr-un mall în altul și cheltui bani, benzina/motorina costă, etc. E mult mai ok să stai la PC și într-o pauză de 15 minute să mai vezi un magazin, două. Societatea se dezvoltă rapid și nu mai e timp, pur și simplu nu mai e timp de bântuială prin oraș. Salvezi o grămadă de timp dacă-ți cumperi haine online.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.