Pariurile sportive – șansa la o viață fără muncă?

Da și nu, depinde cum vezi problema. Din punctul meu de vedere puțini sunt cei care reușesc să trăiască din așa ceva, majoritatea pierd foarte mulți bani cu ajutorul cotelor. Da, poți să duci o viață departe de munca fizică dacă găsești o modalitate de a învăța logica din spatele pariurilor sportive. Da, poți să trăiești chiar foarte bine din pariurile sportive dar trebuie să fii un om super inteligent și super informat ca să ajungi la această performanță. Trebuie să cunoști tot ce mișcă în domeniul în care pariezi și trebuie bineînțeles să ai foarte mult timp liber pentru a căuta ele mai bune meciuri.

De fapt, câștigurile din pariuri sportive nu vin fără muncă. E de fapt nevoie de foarte multă muncă în planificare și informare. Îmi aduc aminte de vremurile când obișnuiam și eu să fac bilete și petreceam ore bune căutând informații ce m-ar fi putut ajuta să aleg meciurile câștigătoare. E chiar foarte greu să stai aproape o zi întreagă în fața calculatorului să alegi un bilet care să fie cât de cât ok, în special în vremurile în care campionatele au pauză, că nu sunt mereu meciuri pe care să pariezi. Atunci după părerea mea se vede adevărata înclinație înspre pariuri sportive.

E într-un fel normal ca oamenii să vrea să câștige bani în acest mod pentru că salariile în țara asta sunt foarte mici, iar nivelul la care ești pus la muncă este unul care definește mai de grabă sclavia, nu conceptul de job. Voi ce credeți, sunt pariurile sportive o șansă la o viață departe de munca fizică? Sau o vedeți mai de grabă drept o activitate complementară, o șansă de-ați spori veniturile?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.