Ar fi o idee bună să cumpăr un apartament nou în Pantelimon?

apartament nou în PantelimonCa orice tânăr, a venit vremea să-mi caut și eu o casă, ceva. Bine, o casă e mult spus căci nu cred că am să scap prea curând de blestemul betoanelor adică al apartamentelor. Clar nu sunt bani pentru case atât timp cât muncești cinstit în România, însă cu ajutorul unor economii, unor credite pe zeci de ani, parcă m-aș descurca cu o rată la un apartament nou. De ce nou? Pentru că prețurile pentru cele vechi sunt mai mari, blocurile în care se află cele vechi sunt mai mult decât obosite, vecinii care se află în blocurile vechi sunt de-a dreptul… (să nu zic cum) și așa mai departe. Da, vreau să trăiesc alături de oameni tineri, nu de oameni absurzi trecuți de vârsta a 2-a.

Ar fi o idee bună să cumpăr un apartament nou în Pantelimon?

M-am uitat un pic pe net și am dat despre ansamblul rezidențial din Pantelimon al companiei imobiliare Nusco Citta. Nu știu ce să zic, ar fi o idee bună un apartament în acea zonă? Mie mi se pare una dintre cele mai ok zone din tot Bucureștiul. Este vorba despre sectorul 2, unul dintre cele mai curate din întreaga capitală iar amplasamentul complexului va fi unul genial peste vreo 10 ani întrucât orașul se dezvoltă grav de tot către periferie.

Din punctul meu de vedere, amplasarea în București contează foarte mult așa că am stat și am analizat foarte atent și celelalte oferte ale celorlalți dezvoltatori. Parcă acolo în Sectorul 2 mi se pare de departe cel mai ok. În plus, parcă nivelul de calitate al celor de la Nusco Citta e mult mai ridicat. Păi m-am uitat și eu la ceilalți dezvoltatori să văd cam ce vând ei în materie de apartamente cu 2 camere pentru care cer 60.000 de euro și am rămas oarecum dezamăgit. Cei de la Nusco Citta oferă într-adevăr apartamente mai scumpe dar sunt mult mai spațioase și mai bine dotate din toate punctele de vedere, mai bine finisate. Voi ce credeți? Merită un apartament nou în Pantelimon?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.