Placa de rigips – dovada că tehnologia construcțiilor înaintează degeaba în România

Placa de rigipDiscutam zilele trecute despre construcții cu un amic și am ajuns la concluzia că indiferent cât de mult ar evolua tehnologia materialelor de construcții, românii tot pe cele mai slabe calitativ, pe cele mai ieftine le vor cumpăra. Să luăm drept exemplu rigipsul. Am fost pe la magazinele de bricolaj din oraș ca să mă uit de două tipuri de rigips: rezistent la șocuri (folosit de obicei la casele din lemn drept măsură anti efracție) și rigips care izolează fonic. Spre surprinderea mea, niciun magazin de bricolaj din oraș nu avea cantități foarte mari din asemenea materiale. La întrebarea „Ce-s cu stocurile anemice la rigipsul de calitate?” Mi s-a răspuns foarte clar: „Nu există cerință”.

Și vă dați seama că există multe tipuri de rigips care au fosta duse la viață cu ajutorul tehnologiilor moderne și care nu ajung niciodată în rafturile magazinelor din provincie, pentru că oamenii nu le cer. Oamenii vor ce-i mai ieftin și ce-i mai prost. O parte dintre oameni nu au încredere că noile materiale de construcții sunt mai bune sau că fac ceea ce susține producătorul (lipsa de încredere e boală grea în România) iar o parte nu vor să investească mai mult nici bătuți. Află mai multe despre plăcile gips carton aici, mă refer la cele produse în baza noilor tehnologii.

De unde poți cumpăra plăci de gips carton de generație nouă, de foarte bună calitate?

Găsești asemenea plăci rigips pe macostore.ro,  unul dintre puținele magazine online care are mereu în stoc cantități impresionante de materiale de construcții. Prețurile de asemenea sunt mai mult decât ok și probabil, în viitorul apropiat, vor deveni numărul 1 în România. Este locul din care poți cumpăra rigips ignifug la preț bun, rigips rezistent la apă, rigips rezistent la șocuri sau rigips care poate să izoleze din punct de vedere fonic, și așa mai departe.

Sper ca pe viitor românii să înceapă să investească în aceste soluții moderne pentru construcții, să lase de-o parte prețurile foarte mici și obiceiurile cu care au crescut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.