De unde putem cumpăra un televizor LED fără cârcote?

Deși mediul online s-a dezvoltat fantastic de mult în ultimii ani, lucrurile au început să se strice din cauza lipsei de seriozitate. Cred că ne aducem cu toții aminte despre acele magazine online care din păcate, și-au făcut un obicei în a livra clienților după zile bune de întârziere. Eu de exemplu am comandat niște ghete de pe cel mai mare magazin online din țară și le-am primit după 15 zile.

Ei bine, zilele trecute am vrut să cumpăr un TV Philips și am zis că nu am de gând să repet grozăvia, chiar voiam să mă bucur de achiziție în următoarele zile, nu aveam de gând să aștept iar 2 săptămâni după el, așa că mi-am pus întrebarea din titlu. De unde aș putea să cumpăr electrocasnice fără cârcote, în special televizoare Philips. Acela este brandul preferat al meu și doream să fie un magazin care să fie destul de diversificat. Am ajuns astfel la evoMAG. Nu știu de ce am evitat până acum acest magazin, întrucât am fost destul de mulțumit de cum a decurs această comandă.

Am spus de multe ori faptul că în online va ajunge să conteze enorm seriozitatea. Magazinele care nu-și vor respecta clienții îi vor pierde definitiv, lucru ce se petrece deja. Eu de exemplu eram client fidel al acelui magazin care m-a făcut să aștept 15 zile după niște ghetuțe. De atunci, nu am mai comandat niciodată de la ei și nici nu am de gând să-mi mai încerc norocul. Mai ales când intru pe pagina lor de Facebook și văd numai comentarii negative legate de livrări, exact problema pe care am avut-o eu acum 9 luni și care se pare că nu s-a rezolvat până acum.

Așadar, dacă aveți nevoie de un televizor LED Philips ori altă marcă ce vă place vouă, aruncați un ochi și pe evoMAG chiar dacă este un magazin ceva mai micuț, despre care nu toată lumea a auzit. Știți vorba aceea, „cei din urmă vor fi cei dintâi” și înclin să cred că este mai mult decât adevărată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.