Sunt fotoliile cu masaj o fiță?

Se întâmplă să aud în jurul meu comentarii de genul „Ce, fotoliile cu masaj sunt pentru fițoși, pentru ăia care nu au ce face cu banii” și simt de multe ori nevoia să mă revolt împotriva acestei mentalități stupide și destul de înapoiate pe care o au unii români, pentru că ce să vezi? Sunt destul de mulți cei care gândesc în acest fel și nu e bine deloc. Păi de când sănătatea a ajuns să fie o fiță?

Există foarte multe articole pe internet în care ți se explică cum te ajută un fotoliu de masaj, dar cine să le citească dacă românii sunt prea ocupați să critice auirea și să judece strâmb, fără sens și destul de copilărește? Ar trebui să existe ceva mai multă toleranță la chestiile de genul mai ales din pricina faptului că 99% dintre cei care judecă în acest mod nu au încercat niciodată fotolii masaj.

Chestia asta nu am să pot să o înțeleg niciodată la români. Frate, dacă nu ai încercat un anumit produs, fii oarecum rezervat în declarații dacă ești tentat să zici ceva de rău. A, că nu-ți place ție conceptul, că-l consideri tu inutil, e părerea ta dar ar fi indicat să formulezi o părere mai la obiect după ce cumperi sau măcar testezi un asemenea produs. Aceste fotolii cu masaj nu sunt o fiță.

Fotoliile cu masaj, din punctul meu de vedere sunt un mare plus adus unei societăți care pur și simplu nu mai are timp să stea la programare pe la ușile saloanelor de masaj. Fotoliile cu masaj reușesc să ne țină sănătoși, să ne scape de stres la fiecare final de zi și cred că acest lucru nu poate fi considerat o fiță. De ce să fie o fiță dorința de a trăi sănătos? Nu fraților, nu e deloc ciudat.

Cred că așa am fost noi obișnuiți să gândim, că automat cel care face o investiție într-un obiect oarecum scump, adică peste puterea de cumpărare generală, este automat un fițos care nu are ce face cu banii și-i aruncă pe toate nimicurile inutile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.