De ce mobila pentru tineret trebuie făcută neapărat pe comandă

mobila pentru tineretÎn momentul în care vrei să cumperi mobilă pentru casa ta, ai două opțiuni mari și late: ori o cumperi gata făcută de pe la magazinele din oraș, ori colaborezi cu un atelier ce produce mobilă la comandă. Dacă majoritatea cetățenilor preferă să meargă la magazin și încearcă să găsească cea mai bună combinație de dimensiune + culoare, asta nu înseamnă că aceasta este cea mai bună soluție.

Sunt de părere că ai putea face chestia asta cu cumpăratul mobilei din magazin pentru dormitor și living, dar nu și pentru camera copilului și veți vedea imediat de ce mobila pentru tineret trebuie făcută neapărat pe comandă. Există câteva idei logice destul de simple, după cum urmează.

De ce mobila pentru tineret trebuie făcută neapărat pe comandă

  1. Culorile trebuie să fie vesele. Nu știu câți dintre voi ați fost să căutați mobilă pentru tineret în oraș, dar dacă o să mergeți o să vedeți că aceasta nu prea diferă la culori cu cea obișnuită. Sunt de părere că mobila pentru tineret la comandă are un avantaj majori aici pentru că se pot alege orice culori. De ce sunt importante culorile? Păi copiii, tinerii au nevoie de culori vii, pozitive, nu de culori închise, sobre, care să le dea stări de anxietate, depresie, etc.
  2. Ai posibilitatea tematicii. Mobila pentru camera tineret poate să fie și tematică dacă se optează pentru un atelier ce furnizează acest serviciu. Cei de la Unican de exemplu pot să vă construiască un dormitor desprins parcă de pe o corabie a piraților. Dacă aveți copii fani Pirații din Caraibe, mai mult ca sigur o să le faceți o surpriză demențială cu o asemenea mobilă tineret.
  3. Mobila trebuie să reflecte personalitatea. Am spus de multe ori chestia asta, că la copii și adolescenți mobila trebuie să reflecte personalitatea, altfel nu se vor simți bine în acea cameră. E mai simplu să faci o mobilă de la zero la un atelier specializat decât să te chinui să găsești o mobilă în oraș care să se apropie de personalitatea copilului tău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.