Unde ar trebui să cauți anunțuri imobiliare fără să pierzi vremea?

anunțuri imobiliareBună întrebare. Site-urile de anunțuri din România au început să devină un adevărat calvar pentru cei care caută să cumpere sau să închirieze imobiliare pentru că există multe postări false sau puse în categoria greșită. Dacă mai adaugi și pe cei care încearcă să facă comisioane din imobiliare o să constați cu lejeritate că la 10 anunțuri parcurse, vreo 7-8 sunt niște bazaconii cu care tu ți-ai pierdut vremea. Nu am înțeles niciodată de ce aceste site-uri de anunțuri nu fac curat într-un fel sau altul pentru că cei care intră să caute imobiliare se trezesc că de fapt caută acul în carul cu fân. Dacă vrei să cauți imobiliare fără să pierzi vremea ar trebui să cauți în anunțuri imobiliare de la Storia.ro.

Site-urile dedicate, care nu amestecă imobiliarele cu mașinile, cu gunoaiele găsite de unul și altul prin podul casei și pe care vor să le scoată la vânzare în loc să le arunce, reprezintă soluția optimă prin care cei care caută imobiliare nu vor mai pierde vremea de pomană. Discutăm despre un volum de anunțuri mult mai mic ce poate fi verificat manual de către administratori. Astfel, nu-și mai fac apariția nici anunțurile imobiliare false, nici dublurile, nici anunțurile de ciupeală. Etc.

Așadar, cei care doresc să caute un apartament ori o casă de închiriat, de cumpărat, să facă bine să stea departe de aglomeratele site-uri de anunțuri generale din România și să încerce imobiliare Storia. O să constatați din primele minute că nu aveți de-a face cu anunțuri puse aiurea și veți reuși să găsiți exact ceea ce vă doriți fără să pierdeți timpul. Până la urmă cam asta e problema cea mai apăsătoare, faptul că timpul este oricum foarte scurt și din păcate e destul de frustrant să intri la secțiunea imobiliare a unuia dintre cele mai mari site-uri de anunțuri din România, să bagi filtre la greu și să vezi că la final rămân câteva sute sau chiar mii de anunțuri. Dintre aceste câteva sute/mii, peste trei sferturi sunt niște bazaconii care pe tine chiar nu te interesează. Așadar, migrați către site-urile dedicate precum Storia.ro dacă vreți să găsiți rapid anunțuri imobiliare serioase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.