Garsoniera – cea mai mare prostie inventată de umanitate

Deși multă lume nu are nici un fel de problemă cu garsonierele, eu unul am. Așadar, ceea ce veți citi în cele ce urmează este părerea mea sinceră și personală, a unui om care a trăit alături de un alt om într-o garsonieră, timp de 9 fuckind years. După tot acest timp, eu unul am ajuns la concluzia că garsoniera este o mizerie de locuință chiar și în situația în care locuiești singur și am, să argumentez.

De ce consider garsoniera cea mai mare prostie inventată de umanitate

  • Are o singură cameră ceea ce înseamnă că acolo va trebui să-ți pui și hainele, și chiloții, acolo va trebui să stai alături de o persoană cu care te mai și cerți. Într-o garsonieră NU EXISTĂ INTIMITATE. Acolo nu vei avea niciodată un pat serios în care să dormi și nici spațiu de depozitare. Eu de exemplu dacă vreau să-mi cumpăr o bicicletă, nu o pot face pentru că nu am unde să o pun în garsonieră. Spațiul este mai mic decât la închisoare. Să nu mai pun la socoteală ce înseamnă să dormi în cameră noapte de noapte cu cineva care sforăie sau se trezește de 3 ori pe noapte să se ducă la toaletă.
  • Costurile de întreținere nu diferă mult față de 2 camere. Eu când îi aud pe câte unii cum militează pentru avantajele garsonierei și spun că e mai ieftină întreținerea, mă apucă dracii. Ce e mai ieftin frate? 100 de lei? Chiar așa am ajuns un popor care se căciulește la câțiva lei? Nu, costurile de întreținere ale unei garsoniere nu diferă foarte mult de 2 camere și cred că orice om normal la cap dacă ar avea de ales între o pușcărie și o casă de oameni normali, adică minim 2 camere, va alege întotdeauna cele 2 camere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.