Când se va termina cu pârțurile de UK cu volan pe invers?

România este o țară frumoasă dar din păcate în momentul în care cunoști oamenii din interiorul granițelor, sunt șanse mari să te apuce greața. Există și oameni frumoși, serioși, inteligenți, care-și văd de treburile lor, dar frate, sunt și exagerat de mulți proști care vor cu orice preț să pară bogați.

Nu am înțeles de ce românul vrea cu ardoare să afișeze potență materială în special prin hainele de pe el, telefoanele mobile, casele sau mașinile. Nivelul de inteligență este responsabil pentru această mentalitate, nivel de inteligență destul de scăzut după cum ați putea realiza și singuri.

Cel mai mult pe mine unul mă enervează bășinoșii care au mașini de UK. De ce? Pentru că ei sunt niște săraci care vor să pară bogați. Nu au bani de mașina cu pricina cu volan pe partea pe care trebuie dar reușesc să facă rost de una din Marea Britanie, la jumătate de preț dar cu volan pe invers. În fine, uneori aș putea spune că volanul pe invers face casă bună cu cei care au mintea pe invers, adică cu cei care gândesc pe dos. Sau mai bine zis nu gândesc.

Atunci când vezi pe stradă pârțurile astea ieftine cu volan pe dreapta îți dai seama de fapt în ce fel de țară trăiești și cine sunt cei cu care împarți tu aerul. E drept, fiecare e liber să facă ce vrea cu banii lui, problema este că acele autoturisme sunt un pericol destul de mare în trafic, întrucât nu au volanul pe partea care trebuie. Cine știe, poate că acum după ce UK a ieșit din UE, statul Român va putea da o lege care să interzică înmatricularea sau libera circulație ale acestor bășini de 2 lei.

One Response

  1. KS November 17, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.