Așa arată lenea

lenea Am spus de multe ori că aș vrea să-mi iau și eu o pisică dar din păcate, tot amân momentul cel mare din mai multe motive. Unul dintre aceste motive este că pisicile transmit lenea. Atunci când ai băgat o pisică în casă, ai băgat și lenea. Cele două elemente, pisica și lenea, formează un tot unitar și sunt de nedespărțit. Nu există pisică pe care să nu o vei la un moment dat într-o poziție precum cea din imaginile de mai sus. Așa arată lenea după părerea mea, în starea ei pură, nealterată.

Pisica asta e atât de leneșă încât nu mai are putere nici să intre înăuntru. Ea se pisicește direct pe trotuar, răspândind vapori de lene tuturor trecătorilor. Adică priviți poziția ei. Pare să fie deranjată de ceva? Pare să fie deranjată de cineva? Eu nu prea cred. Am trecut pe lângă ea la jumătate de metru și a fost de neclintit. Nu a schițat nici măcar un gest. Părea împăiată sau moartă dar în realitate era doar moartă de lene. Cum să mai faci tu treabă în casă când ai asemenea pisici?

Nu e pentru prima dată când văd acel pisoi acolo, este unul exagerat de blând care nu pot să-mi dau seama cum a fost crescut din moment ce stă așa în stradă să pună toată lumea mâna pe el. L-am luat și eu de câteva ori la smotocit și m-am distrat de minune cu el. Din păcate nu-l pot lua acasă pentru că nu am unde să-l țin, nu este al meu adică ar însemna să fur pisica altuia și nu în ultimul rând, s-ar transmite lenea la mine cu viteza ciumei. Și așa sunt eu leneș de la mama natură, dacă mai văd și pisici pe-aici, clar nu mai fac nimic toată ziua.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.