În lumea camerelor foto cu zeci de megapixeli, toate OZN-urile sunt neclare

Mereu mi-am pus întrebarea asta, cum se face că din 7 miliarde de oameni, într-o lume în care există camere foto cu zeci de megapixeli ce pot vedea chiar și planeta Jupiter, toate pozele și filmările de OZN-uri sunt neclare, sunt blurate, sunt vai de mama lor, că mai bine parcă erau pozele făcute în anii 60 când fenomenul UFO a început să ia amploare și oamenii au început să privească spre cer.

Cu cât evoluăm mai mult, cu atât parcă se adâncește misterul UFO sau cine știe, poate că cineva nu vrea ca noi să știm adevărul. Poate că unele clipuri sunt cenzurate în momentul în care sunt uploadate și așa mai departe, e ceva destul de ciudat. Chiar nu concep ca în întreaga lume să nu existe acel om potrivit, la momentul potrivit care să facă și el o poză clară unui OZN.

Da frate, să vedem și noi o formă clară de OZN, o muchie de navă, un hublou, un ceva acolo, altfel totul începe să pară ridicol. Pe bune, dacă în secolul 21, în secolul în care există camere foto cu care vezi ce-i în craterul de pe lună nu poți să faci și tu o poză clară unui OZN, nu știu ce să mai cred, ce să mai zic. Aici bineînțeles că este loc berechet pentru conspirațiile legate de fenomenul OZN…

Dar cine știe, poate că peste câțiva ani, probabil peste vreo 50, vor ieși la iveală fotografiile făcute astăzi de X și de Y, cum se întâmplă de obicei prin SUA când se mai dă publicului un dosar „secret”. Că pe bune acuma îți vin în minte numai conspirații și minuni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.