Oare copilul acesta o avea părinți?

Bună întrebare. E o imagine din Mall-ul din Severin. Am fost acolo să mă uit de niște haine iar pe drum mi s-a făcut foame. Am luat niște Forneti și m-am pus la o masă să mănânc. Imediat după, a urmat spectacolul. Un copil care se tăvălea pe jos destul de artistic. M-am uitat la el, m-am tot uitat așteptând să apară în peisaj părintele mustrător și aspru care să-l certe și să-i explice că nu așa trebuie să se poarte în societate. Fraților, mă credeți că am terminat de mâncat Forneti de 6 lei (aproape jumătate de kilogram) și nu am apucat să aflu cine este părintele acestui copil?

Deci cât am mâncat acolo nu s-a întâmplat nimic, am plecat eu de la masă și copilul tot pe jos se tăvălea. Părinții lui erau probabil la o altă masă și înfulecau ceva de la KFC, privind din când în când peste umăr către plod… Îmi și imaginez un dialog între cei doi:

  • Copilul, unde e?
  • A, e lângă masa de-acolo, se tăvălește pe jos
  • OK..

WTF!!! Fraților, treziți-vă. Dacă copilul ăsta așa face în mijlocul mall-ului e clar că e un obicei deprins de acasă. Acasă, părinții nu-i zic nimic, în stradă la fel. Cum mă, să ți se tăvălească copilul 10 minute pe jos și tu să nu zici nimic? Și asta în mall, unde e mizerie pe jos și etc. Are și el haine pe care ar fi trebui să le cumpere cineva, etc. Mă depășește clar modul în care se cresc copiii în ziua de azi, cu libertatea asta deplină. O să ajungă să se cace în mijlocul străzii copiii ăștia și părinții să nu le zică nimic probabil. Că ei sunt părinți moderni care-și iubesc copiii și-i cresc fără violență. Mda. Bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.