3 motive să pui linoleum în bucătărie în loc de gresie

În România, de cele mai multe ori o să întâlnim gresie pusă pe jos în bucătăriile cetățenilor. Nu e nimic greșit și foarte multă lume alege aceste materiale pentru că sunt foarte rezistente în timp și destul de simplu de curățat. Ei bine, în cele ce urmează vom discuta despre linoleum, o alternativă destul de viabilă pentru bucătăriile noastre care are destul de multe avantaje. Vom vedea de ce ar trebui să cumperi linoleum Tarkett de la Emenatwork.ro în detrimentul gresiei sau a pardoselilor ori parchetului, că  sunt oameni care pun și parchet în bucătărie.

3 motive să pui linoleum în bucătărie în loc de gresie

  1. Prețurile sunt mai mici decât cele pentru gresie. Găsești linoleum Tarkett și la 14 lei așa că mai mult ca sigur ar fi o afacere bună dacă te gândești să renovezi bucătăria foarte ieftin. Linoleumul se curăță la fel de simplu precum gresia dar trebuie avută grijă la mutarea scaunelor și a meselor întrucât se poate rupe.
  2. Se montează mult mai simplu decât gresia. Cine a văzut măcar o dată cum se montează gresia, ce unelte ai nevoie și cam câtă mierie se face, cred că nu ar avea o problemă în a cumpăra linoleum Tarkett. Tragi o șapă autonivelantă și cam atât. În rest nu vei avea parte de alte bătăi de cap, te vei descurca să-l lipești singur pe jos.
  3. 3. Se poate schimba foarte simplu și rapid. Dacă cumva te plictisești de el, se poate schimba foarte simplu și rapid. De demontat se demontează în maxim 5 minute și cumpărarea altuia nou nu te va băga în faliment. Doar ce am specificat mai sus că este mai ieftin decât gresia și faianța ori decât aceste pardoseli Tarkett.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care cred că ar trebui să-ți pui linoleum în bucătărie în loc de gresie și faianță. Dacă vrei o soluție ieftină, intră pe emenatwork.ro și caută linoleum Tarkett în categoria covoare PVC și vei găsi acolo o sumedenie de modele, care mai de care mai interesante și mai viu colorate.

2 Comments

  1. CUC RAMONA October 8, 2020
  2. Mihaela October 31, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.