Monkey Board: 3 motive să-ți cumperi un hoverboard

hoverboard Pentru că se apropie cu pași rapizi vara, cred că a venit momentul să investim în câteva obiecte care ne pot asigura o distracție pe cinste în această perioadă. Dacă în articolele trecute am văzut cam care ar fi motivele pentru care ar trebui să îți cumperi o trotinetă electrică, în cele ce urmează vom discuta tot despre o distracție pe baterii numită hoverboard și vom vedea cele mai importante trei motive pentru care ar trebui să cumperi un asemenea obiect vara aceasta.

3 motive să-ți cumperi un hoverboard

  1. Prețurile au început să scadă. Dacă în urmă cu 3-4 ani erai nevoit să scoți din buzunar vreo 3000 de lei pentru un hoverboard, în ziua de azi ai ocazia să cumperi unul cu puțin peste 1000 de lei. E normal ca prețurile să scadă pentru că discutăm despre tehnologie. Orice tehnologie pe măsură ce devine depășită devine și mai accesibilă ca preț.
  2. Sunt o distracție sigură. Multe dintre aceste hoverboard-uri au o autonomie de zeci de kilometri, în jur de 20-30 , așa că te poți distra pe cinste vreo 2 zile cu ele fără să fii nevoit să le încarci. Cred că cea mai bună utilizare ar fi în serile toride de vară, pentru o plimbare prin parc. Aceste aparate au lumini, au muzică prin Bluetooth, mai mult ca sigur vei face senzație cu ele.
  3. Sunt niște aparate fiabile. Defecțiunile sunt destul de rare. Au fost special concepute să reziste la uzură, fiind destinate asfaltului. Bateriile de asemenea rezistă la ciclurile de încărcare destul de bine. Aceste hoverboard-uri sunt de fapt niște aparate destul de solide care sunt capabile să ofere ani de zile de distracție. Da, sunt rezistente și la gropi, în special cele cu roți de 10 inci.

Dacă nu ți-ai cumpărat încă un hoverboard, ar fi cazul să începi să-ți pui bani de-o parte. Luna iunie, vacanța, concediul sunt la o aruncătură de băț distanță și ofertele pentru aceste aparate au început să apară pe piață. Evident, cum vom intra în sezonul de vară vom avea prețuri din ce în ce mai mari la tot ce înseamnă obiect destinat distracției.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.