Logodna… momentul acela MAGIC!

Mai in gluma, mai in serios societatea contemporana se indoieste tot timpul de capacitatile ei. De vina cu siguranta sunt viteza schimbarilor de tot felul, incepand de la cele de tip tehnologic, pana la cele de optica privind lucrurile in care credem sau capacitatea nostra de adaptare. Insa in toata aceasta furtuna, in care ne simtim cateodata niste copii “prinsi cu mata in sac”, ceva mi se pare ca ramane stabil: idee de casnicie. Sigur ca sunt discutiile despre familia traditionala sau moderna, insa eu ma refer strict la ideea de casnicie. Toata lumea e de acord ca ea incepe cu un inel, apoi cu o cerere in casatorie, eventual logodna, nunta si restul… O poveste, uneori usoara, alteori mai grea, dar intotdeauna cu amintiri multe si spumoase.

Momentul acela

Eu astazi despre momentul acela cu CEREREA as vrea sa povestim. Cand va fi sa fie, mi-ar placea sa ii ofer ALESEI MELE unul dintre inelele de logona de la Diamag. Si de CERUT, mi-ar placea sa o cer intr-o croaziera, dar nu din aceea pe mare sau ocean, ci una fluviala, cu multe opriri si peisaje diverse de o parte si de cealalta a fluviilor pe care le parcurgem. Si mai mult decat atat, imi place foarte mult ideea de a vizita oraselele port, care au un anume farmec aparte si oamenii locurilor acestea parca sunt de o caldura cum rar poti gasi in alte parti.

Plus ca amintirile si toata aceasta vraja post-logodna, dau o alta energie perioadei destul de ocupate pana la momentul Nunta. Amintirile acestea creeaza in sufletul perechii de viitori soti, asteptari superbe privind luna sau “sapta-luna” de miere. Si nu e greu de indeplinit aceste asteptari intr-o piata care parca abunda in oferte pentru tinerii casatoriti.

Si ar mai fi ceva. Toata acesta energie a perechii de indragostiti pare a fi contagioasa. Toti cei care le sunt alaturi in acest drum pana la moemntul nuntii simt ca se “energizeaza” si mai ales ca se imbolnavesc de optimism, atunci cand stau in preajma lor. Sa fie oare de vina si acel inel pus pe degetul “zanei” ceva fi mireasa peste cateva luni? Cercetatorii inca nu au deslusit misterul, dar cazul este inca in cercetari amanuntite!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.