Vrei să faci o surpriză angajaților? Oferă-le coșuri cadou

Nu mulți sunt patronii care se gândesc la proprii angajați. Așa e România, o țară în care oamenii sunt destul de egoiști. Cred că puțini dintre noi ne putem aduce aminte de vreun loc de muncă la care să fi primit 1 leu mai mult decât am fi meritat, ori să vedem patronul că stă în biroul lui și pierde vremea căutând cadouri online pentru noi. Nu, nici vorbă despre așa ceva. Ne-ar fi plăcut cu siguranță să mai primim câte o atenție din când în când, căci puține au fost momentele în care am simțit că suntem cu adevărat apreciați pentru ceea ce facem în cadrul firmei.

Dacă totuși ești un patron ceva mai open minded și dorești să acorzi atenție oamenilor din jurul tău care te ajută zi de zi să duci firma un pas mai departe, poți să cumperi coșuri cadou pentru angajați. Cu siguranță va fi o surpriză mai mult decât plăcută pentru că în general majoritatea angajaților se așteaptă ca bonusurile să fie sub formă de tichete de cadou ori câteva sute de lei în plus la salariu. Dacă le veți duce niște coșuri cadou, cu siguranță îi veți face mult mai fericiți. Câte-o dată, nu banii sunt tot ce contează. Există coșuri cadou ieftine care pot să bucure mai tare decât un bonus la fel de mare ca salariul în sine. Angajații vor să fie surprinși iar aceasta este una dintre cele mai bune soluții.

Dacă vei avea grijă de angajații tăi și le vei demonstra faptul că ții la ei, că te gândești la ei, că îți pasă de ei. productivitatea în firma ta va crește cu siguranță. Apoi, oamenii vor veni cu drag la muncă și vor înceta să mai caute acel job perfect la care să existe cât mai puțin stres inutil. Dacă le vei crea angajaților o atmosferă plăcută la locul de muncă mai mult ca sigur vei avea de câștigat pe termen mediu și lung. Știu că trebuie să scoți ceva bani din buzunar, dar vei vedea că această cheltuială este una mai mult decât benefică pentru compania ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.