Lupul băăăăăăăăăăă

Ieri, toate televiziunile vuiau din cauza unui lup care cică avea zgardă și care fusese găsit într-un parc din Craiova. Toată lumea se întreba cine avea lup și de ce îl crescuse în captivitate asemenea unui câine. Din păcate, lupul fusese pierdut de stăpân într-un parc din Craiova și a fost găsit de niște cetățeni care au sunat de urgență la 112 și au chemat autoritățile.

După câteva ore bune de vuit știrea pe la TV, după ce o întreagă țară a aflat că prin Craiova lupii umblă nestingheriți prin parcuri, a venit și surpriza: lupul era de fapt un câine. Da măi fraților, lupul nu era altceva decât un amărât de câine. Acum, nu știu ce au băut cei care au sunat la 112, nu știu ce au băut cei care se ocupă de furnizarea de știri în România. E posibil să fi preluat duda asta deși știau că e o prostie. O asemenea știre mai rar vezi și cum toată lumea a observat că știrile cu animale sălbatice – urși – sensibilizează masiv poporul, au zis să încerce și cu lupul.

Problema e că ulterior, totul a fost dezmințit. Toate televiziunile s-au făcut de râs și din păcate nimeni nu va fi sancționat. Unde e domne regula aia care te învață în facultatea de jurnalism, care spune că o știre trebuie verificată din 3 surse diferite? :)) Mă amuză faptul că avem niște televiziuni atât de idioate și niște oameni mai idioți decât televiziunile care să fie capabili să spună că un câine este lup. Bine, acuma la cât se bea în România, nu se mai miră nimeni că oamenii văd tot soiul de animale. Mâine poimâine or să vadă cămile, elefanți, girafe, rinoceri, cine știe…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.