Glumele cu cireșe

Băi fraților eu nu mai pot cu glumele astea cu cireșe. Toată lumea face glume că-s scumpe, că-s nu știu cum. Bine, am înțeles ideea. Move over. Ce? Ați ajuns și voi la concluzia că nimeni nu mai muncește în țara asta ca să avem fructe și legume ieftine? Normal că e o grămadă de bani kilogramul de poamă dacă sunt aduse de la dracu-n praznic. Cine mai face agricultură la noi sau cine mai are în plan să pună la punct o livadă de pere, mere, cireșe, gutui, ceva, orice?

Nu știu cine a pornit prosteala asta cu cireșele, cert este că pe mine unul mă enervează la culme. Poate pentru că sunt eu oarecum deplasat și mă implic prea mult din punct de vedere social. Hazul în schimb este, au haz dar parcă am ajuns să râdem de noi înșine prin intermediul acestor glume. Parcă mă deranjează mai mult faptul că spun o realitate absurdă decât faptul că sunt mult prea dese. Terminați cu glumele cu cireșe că imediat vine sezonul vișinelor și alea sunt și mai scumpe :))

Am ajuns de râsul lumii fraților. În țara asta nimeni nu mai are de gând să muncească nimic. Toți vor să cumpere totul de-a gata cu toate că avem terenuri, avem tot ce ne trebuie mai puțin chef de muncă. Și după, ne mirăm că avem prețuri mari la absolut orice. Păi să punem mâna să facem la noi și o să vedem că nu o să mai avem motive să facem mișto de nimeni că vinde cireșele scump.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.