El e Louie Anderson

Louie AndersonMai țineți voi minte desenele Viața cu Louie, sau Life with Louie denumirea din engleză? Ei bine, cred că putem cădea cu toții de acord asupra faptului că au fost unele dintre cele mai bune desene animate din istorie. Bine, cred că și faptul că am crescut cu ele are un cuvânt greu de spus în această caracterizare dar în fine, important este că ne-am bucurat de ele până la urmă, nu? Țin minte că abia așteptam ora în care se difuzau aceste desene animate pe FoxKids.

Îmi aduc aminte de vremurile când mă uitam la desenele astea și pot spune că reușeau să mă facă să râd, să zâmbesc, să fiu oarecum fericit deși nu era o perioadă tocmai bună din viața mea. Nu știu vouă cum vi s-au părut, însă nu am auzit până acum pe nimeni să vorbească nasol despre ele. Partea cea mai interesantă este că Louie Andreson există în realitate. Este un comediant de succes în Statele Unite iar desenele animate au fost poveștile lui din copilărie.

Da fraților, Louie Andreson este real. Eu unul am aflat chestia asta foarte târziu. Mereu am trăit cu impresia că acele desene au fost create asemenea tuturor desenelor animate dar faptul că au fost făcute de un comediant, explică oarecum umorul. Se vede influența unui comediant acolo și mi-aș dori să mai existe niște desene de genul în care Anderson să se implice. El e Louie Anderson, comediant de meserie și geniul din spatele desenelor animate Life with Louie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.