Lipsa timpului într-o societate modernă nu mai scuză mizeria

Viața în București este mult mai activă față de celelalte orașe ale țării, față de provincie. În momentul în care ai zis București ai luat contact cu ziua pe care toți oamenii ar dori-o de 30 de ore. Cei care locuiesc în capitală pot să confirme oricând faptul că întotdeauna au nevoie de extra timp întrucât totul se desfășoară cu dificultate acolo.

Păi sunt oameni (pe care nu i-am înțeles niciodată) care îmi spuneau că ei fac de obicei 4 ore pe zi doar pe drum spre și dinspre serviciu cu mașina. De ce Dumnezeului te-ai duce într-un oraș în care pierzi 4 ceasuri doar pe drum, nu pot să-mi imaginez. Adică înțeleg că acolo câștigă probabil mai mulți bani dar să fim serioși, nu banii contează mereu.

WTF???

Cum să stai mă încă jumătate de zi în mașină doar ca să ajungi la muncă? Sau ca să vii de la muncă… Mi se pare mai mult decât ridicol și iată cum, într-o zi normală, un bucureștean ajunge să poată face mult mai puține lucruri pe care și le planifică față de un cetățean din provincie pentru care drumul către și dinspre job este o chestiune de maxim 10 minute. Ei bine, din lipsa timpului (e normal și logic faptul că dacă stai 4 ceasuri în trafic zilnic, nu mai ai timp de nimic atunci când ajungi acasă) mulți neglijează curățenia și nu este chiar ok. Din fericire, există soluții și veți vedea imediat la ce mă refer.

Există o firmă curățenie București în perspectiva cleanspot.ro care vă poate ajuta destul de mult în această privință. Am spus de multe ori faptul că lipsa timpului într-o societate modernă nu mai scuză mieria. Și dacă mai aducem în discuție și zicala „Cum e casa, așa e și omul”, deja se conturează portretul unei persoane cu care cu siguranță nu vrea nimeni să se identifice.

În ziua de azi poți să faci rost de servicii de curățenie profesionale la cele mai mici prețuri, cu foarte mare ușurință. Și nu, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu lucrurile de prin casă, nu se fură. Știu că foarte mulți dintre cei care stau departe de acest serviciu o fac tocmai din această cauză, pentru că se tem să nu le fie furate lucruri de prin case. Ideea e destul de simplă: nici un patron de firmă de curățenie la domiciliu nu se va risca cu asemenea angajați. Încrederea este maximă și vă asigur că nimeni nu ar rezista pe piață dacă ar avea firmă de hoție la domiciliu, nu de curățenie. Bine, putem glumi să spunem că unii se tem să nu li se facă „curățenie” prin casă dar să fim serioși…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.